Extranet

Nebelhorn Trophy 2015 Oberstdorf


Po americkém prologu (US International Classic v minulém týdnu) se soutěže druhé nejvýznamnější série ISU přesouvají do Evropy. Od čtvrtka 24. září do soboty 26. září probíhá v Oberstdorfu tradiční Nebelhorn Trophy. Letos na startu s dvojnásobným českým zastoupením.

V soutěži mužů bude Michal Březina chtít navázat na své medailové zisky při Nebelhorn Trophy z minulosti a „dobře založit“ do letošní série ISU Challenge.

Připomeňme si, že Michal vloni tento seriál deseti soutěží v kategorii mužů vyhrál. Na rozdíl od Grand Prix a Juniorské Grand Prix v ISU Challenge Series nerozhoduje o konečném pořadí umístění (resp. body za umístění přidělené) ale prostý bodový součet dvou nejlepších výsledků ze tří možných účastí.

Elizaveta Ukolova se výborně předvedla na juniorské Grand Prix v Rize a v Oberstdorfu jí čeká první seniorský start a 15 výborných soupeřek.

 

Konečné výsledky českých zástupců:

Michal Březina - 6. místo senioři (203,61 bodu)

Elizaveta Ukolova - 11. místo seniorky (110,32 bodu)

 

Jízdy našich bruslařů (zdroj YouTube):

Elizaveta Ukolova:                 krátký program                                   volná jízda

Michal Březina:                      krátký program                                   volná jízda

 

Kompletní výsledky Nebelhorn Trophy sledujte zde.

 


Karel Oubrecht, GS


přidáno 2015.10.04 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací