Extranet

JGP FRA 2016


Ve čtvrtek 25. srpna začíná krátkými programy juniorek letošní ročník juniorské Grand Prix. První soutěž se uskuteční ve francouzském St. Gervais.

Hned v první soutěži se představí mezi juniory Petr Kotlařík (juniorský vícemistr 2016) a taneční pár Nicole Kuzmich / Alexandr Sinicyn (mistři ČR juniorů 2016).

Všichni budou chtít jistě útočit na první desítku konečného pořadí. Nicole s Alexandrem se pak pokusí dostat co nejblíže k medailovým pozicím, k čemuž je opravňuje výborné 11. místo z posledního MS juniorů. Petr Kotlařík se zúčastnil MS juniorů zatím jen jednou, v roce 2015 se těsně nedostal do volných jízd. Ale v soutěžích JGP má za sebou už hezkou řádku slušných vystoupení a umístění na konci první desítky. Kuzmich / Sinicyn pak nejvíce zazářili v loňském ročníku JGP dvěma sedmými místy.

My už za sebou v St. Gervais máme losování krátkých programů / tanců, které pro nás dopadlo výborně. Petr Kotlařík bude ve čtvrtek celý program juniorů uzavírat (startovní pořadí 25) a taneční pár Nicole Kuzmich / Alexandr Sinicyn se v pátečních krátkých tancích představí jako jedenáctý pár ze šestnácti přihlášených.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25. 8. 2016

Petr Kotlařík zajel v krátkém programu slušnou jízdu s kombinací 3Lz+2T, s 3 Lo a 2A. Po krátkých programech je Petr na 14. místě se ziskem 52,13 bodu. Na tomto odkazu si prohlédněte krátký program Petra Kotlaříka.

26. 8. 2016

V soutěži tanečních párů zažili Nicole Kuzmich a Alexandr Sinicyn zajeli výborný krátký tanec, po kterém jsou na čtvrtém místě se ziskem 55,25 bodu. Od medaile je dělí necelý bod, ale v obložení ruských soupěřů to samozřejmě bude těžký boj o každou setinu bodu. Krátký tanec zhlédněte zde.

27. 8. 2016

V soutěži tanečních párů udrželi ve volných tancích Nicole Kuzmich a Alexandr Sinicyn výborné čtvrté místo s celkovým bodovým ziskem 134,42 bodu. Volný tanec Nicole a Alexandra najdete na tomto odkazu. A zde (jako bonus) si můžete prohlédnout jejich exhibiční vystoupení ze St. Gervais.

Petr Kotlařík se i ve volní jízdě umístil na 14. místě a celkově z toho bylo 13. místo se ziskem 151,31 bodu. Petrovu volnou jízdy uvidíte tady.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stejně jako v předchozích letech i v roce 2016 můžete sledovat kompletní přenosy všech soutěží živě na "ISU Junior Grand Prix YouTube Channel".
 

Kompletní výsledky JGP Francie najdete zde.


Karel Oubrecht, GS

 


přidáno 2016.08.26 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací