Extranet

Mrázkovi mají další zlato, Hanušová mezi juniorkami čtvrtá


Na IceChallenge ve Štýrském Hradci se tento víkend představilo celkem pět Čechů ve čtyřech kategoriích. Mezi juniorskými tanečními páry opět dominovali sourozenci Mrázkovi a získali už třetí zlato v sezóně.

 

Kateřina Mrázková & Daniel Mrázek mají letos zatím stoprocentní bilanci – tři starty, tři zlata. Po dvou triumfech na Juniorské Grand Prix ovládli i závod na IceChallenge ve Štýrském Hradci. Mrázkovi jasně vedli už po rytmickém tanci, volnou jízdou své vedení ještě utvrdili. Součtem 171,47 bodů nadělili druhému páru ze Slovenska skoro 20 bodů! 

 

Mezi juniorkami zazářila Kateřina Hanušová. Už krátkým programem se česká reprezentantka dostala na osmou pozici. Ziskem 44,2 bodů si navíc o necelý bod vylepšila osobní rekord v krátkém programu. Volná jízda se Hanušové povedla ještě lépe, ziskem 93,29 bodu poskočila na konečnou čtvrtou pozici a z Rakouska si odvezla nový osobní rekord v podobě 137,51 bodu. 

 

Ve Štýrském Hradci závodil mezi juniory ještě Damian Malczyk, který se součtem 128,94 bodu obsadil 6. pozici. Babrora Vránková při svém druhém startu mezi ženami obsadila 20. pozici, když získala 130,02 bodu. ¨

 

Mrázkovi medal.png (2.10 MB)


přidáno 2022.11.13 17:51:47

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací