Extranet

Skvělý úspěch pro synchronizované krasobruslení. Tým Olympia veze z Nizozemska třetí místo.


O minulém víkendu se v nizozemském Eindhovenu uskutečnil Lumiére Cup, na kterém se dařilo českému synchronizovanému krasobruslení. Tým Olympia se v nadupané konkurenci prosadil, když bral bronzové medaile. Jak tento úspěch hodnotí trenérky Jirka Mokrá a Kateřina Urbanová?

 

Jak jste spokojeni s výsledkem? 

Obsadit 3. místo na mezinárodním závodě je pro nás samozřejmě úspěchem. Nejen z pohledu získaného počtu bodů, ale také v rámci mezinárodní účasti. Je to pro nás skvělý start do závodní sezóny. 

 

Jak závody z vašeho pohledu probíhaly? 

Lumiére Cup je již zavedený závod, takže je vidět, že pořádání takto velké akce není pro organizátory žádný problém. My jsme si závod s oběma týmy - jak seniorskou Olympií, tak juniorskou Harmonií - opravdu užili. 

 

A jaké cíle máte do další části sezony?

V tomto týdnu nás čeká další ISU závod, tentokrát Santa Claus Cup v Brně, kam jedeme se všemi týmy z Prague Synchro. V blízké době bude pro Olympii nejdůležitější nominační závod v druhé polovině ledna v Salzburku, Mozart Cup. Cílem je samozřejmě nominovat se na mistrovství světa, které se koná na přelomu března a dubna v Lake Placid. Tam bychom se chtěli pokusit obhájit 9. místo z loňského roku. 

 


přidáno 2022.12.15 11:13:41

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací