Extranet

Úspěšný víkend pro české krasobruslení


O uplynulém víkendu čeští reprezentanté měřili své síly s mezinárodní konkurencí na závodech v Itálii a Slovinsku. Vítězství si odváží juniorské taneční páry Kateřina a Daniel Mrázkovi a Melissa Cachová s Davidem Bromem.

 

Na domácím ledě v italské Egně nenašli přemožitele sourozenci Mrázkovi. Ti rozdílem třídy zvítězili výkonem 187.28 bodů.  Na druhém místě umístěný italský pár Noemi Maria Tali a Stefano Frasca za českou dvojicí zaostal o více než 29 bodů. Bronzové medaile odváží Anna Šimová a Kirill Aksenov ze Slovenska. Radovat se mohli také Melissa Cachová a David Brom. Ti o necelé tři body zvítězili v kategorii Intermediate se 73,20 body.

 

Druhá část reprezentace ve složení Nikola Rychtaříková a Petr Kotlařík odcestovala do slovinské metropole na Dragon Trophy & Tivoli Cup. Úspěšnějším závodníkem byl druhý jmenovaný Petr Kotlařík. Po krátkém programu držel třetí pozici, ale po ne zcela povedené volné jízdě se propadl na sedmou příčku. Nikola Rychtaříková obsadila v celkovém hodnocení 8. pozici.


přidáno 2023.02.13 17:27:10

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací