Extranet

Kopřivnice vyhlíží domácí šampionát žákovských kategorií


O nadcházejícím víkendu proběhne v moravskoslezské Kopřivnici mistrovství České republiky žactva, mladšího žactva a nejmladšího žactva. Pořadatelé očekávají závodníky z celkem 41 klubů.

Republiková žákovská špička změří v Kopřivnici síly v boji o republikové medaile potřetí v historii. Celkový počet přihlášených závodníků je 119. "Po 21 letech se mistrovství koná u nás v Kopřivnici. Doufám že si to všichni užijí a bude se jim u nás líbit. My jako pořadatelé uděláme vše pro zdárný průběh a spokojenost všech účastníků," říká ředitel závodu a místopředseda Českého krasobruslařského svazu Evžen Milčinský.

První medaile budou rozdány v sobotu v kategoriích nejmladčích žáků a mladších žáků. Žáci a žačky zahájí souteže sobotním krátkých programem a vyvrcholí nedělní volnou jízdou. V neděli také poznáme medailistky v kategorii mladších žákyň. "Budoucí medailisté jsou potenciálními budoucími reprezenty. Proto se máme opravdu na co těšit," dodává Milčinský.

Soutěže lze sledovat živě na YouTube kanále ČKS.


přidáno 2023.03.02 14:25:02

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací