Extranet

Startuje mistrovství světa v synchronizovaném bruslení


V americkém Lake Placid odstartuje tento víkend mistrovství světa v synchronizovaném bruslení. Česká republika bude mít na šampionátu své zastoupení, představí se zde pražský tým Olympia.

Pražský tým Olympia zahájil přípravu už v létě. „Před mistrovství světa se naše příprava zintenzivnila. V uplynulém měsíci jsme měly hodně tréninků navíc, abychom mohly dopilovat všechny nedostatky,“ říká jedna z kapitánek Kateřina Hospodková.

Cíl v podobě konkrétního umístění si český tým nedává. „Chtěly bychom si vyjet naše nejlepší body v sezóně, a tak si vytvořit nový osobní rekord,“ komentuje další kapitánka Jana Marešová s tím, že by děvčata ráda předvedla to, na čem celou sezonu pracovala. „Chtěly bychom zajet jízdy tak, abychom byly spokojené my i naši trenéři,“ doplňuje Hospodková.

Krátký program čeká české reprezentantky v sobotu o půlnoci českého času. Volnou jízdu pak předvedou ten samý den ve 21:30. Oba programy je možné sledovat na Youtube ISU Figure Skating.


přidáno 2023.03.30 13:48:01

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací