Extranet

Blaasovi vezou z Bangkoku šesté místo


V thajském Bangkoku začala série závodů ISU Junior Grand Prix. České krasobruslení tu reprezentovaly dva taneční páry: Natálie a Filip Blaasovi a Eliška Žáková s Filipem Menclem.

 

Po rytmickém tanci, kde si oba naše páry zlepšily svá osobní maxima, patřilo sourozencům Blaasovým čtvrté místo (53.36 bodu), Žáková s Menclem byli osmí (48.30 bodu).

 

I ve volném tanci si oba čeští zástupci vylepšili své dosud nejlepší bodové zisky. V konečném součtu to stačilo Blaasovým na šesté místo, když za svůj program získali 78.89 bodu, v celkovém součtu pak 132.25 bodu. „JGP jsme si moc užili a celkově jsme spokojeni s naším výsledkem. Atmosféra byla naprosto skvělá a všichni tu byli moc příjemní. Rádi bychom vypíchli skvělý personál, který nám vždy dodal trochu energie jejich skvělou náladou,“ uvedli sourozenci po závodě.

 

Eliška Žáková s Filipem Menclem zajeli svou volnou se ziskem 72.96 bodu a celkovým součtem 121.26 bodu si s Thajska vezou osmé místo.

 

Kompletní výsledky i protokoly najdete na tomto odkaze  

 

Juniorská Grand Prix bude pokračovat dalšími závody už příští týden, od 30. srpna do 2. září se bude závody hostit rakouský Linz. Českou republiku bude reprezentovat Jana Horčičková.


přidáno 2023.08.26 15:42:02

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací