Extranet

V americkém Texasu začala krasobruslařská série Grand Prix, Mrázkovi jsou po rytmickém tanci sedmí


Šestidílná prestižní série podzimních krasobruslařských závodů si odbývá svou letošní premiéru v Allenu v americkém Texasu. České krasobruslení má své zastoupení v podobě taneční dvojice Kateřiny a Daniela Mrázkových.

Juniorští mistři světa z roku 2023 tím zahájili svou druhou seniorskou sezonu. Po rytmickém tanci, pro který letos společně s trenéry vybrali hudbu slavné anglické skupiny Beatles, jsou prozatím sedmí s bodovým ziskem 70,09.

Program jsme si užili. Samozřejmě víme, kde byly chyby, ale poslední dva týdny jsme makali a budeme makat dál,“ svěřila po dojetí jízdy aktuální pocity Kateřina Mrázková a dodala: „S body nejsme úplně spokojení, ale s tím nic neuděláme.“

Trenérka Barbora Řezníčková, která je s párem přímo v Americe, byla s výkonem svých svěřenců spokojená. „Z trenérského hlediska jsme velmi spokojení, protože druhá známka roste na to, že se nacházíme na začátku sezony. Samozřejmě jsme si vědomi, co je potřeba zlepšovat po technické stránce. Děti odjely s velmi vysokým nasazením a to bylo hlavním cílem,“ dodala.

A cíl pro zítřejší volnou jízdu? „Užít si to, zajet program tak, aby se líbil divákům a body nebudeme řešit, ty neovlivníme,“ shodli se Mrázkovi.

Volné tance se jednou v neděli, Češi pojedou ve 20.52 SELČ.

Program, výsledky i protokoly najdete zde https://results.isu.org/results/season2425/gpusa2024/


přidáno 2024.10.19 23:24:17

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací