Extranet

Mrázkovi vezou z Grand Prix v Americe šesté místo


Volnými tanci skončil soutěžní program prvního závodu ze série krasobruslařské Grand Prix, který o víkendu probíhal v americkém Allenu. Čeští tanečníci na ledě, Kateřina a Daniel Mrázkovi, si po volné jízdě o jednu příčku polepšili a vezou šesté místo, za volný tanec získali 109,25 bodu a celkově 179,34 a jen o 0,04 prohráli souboj o první pětku.

Nebudu lhát, nejsme úplně nadšení s tím, jak to dopadlo. I když upřímně, jsem spokojená s tím, jak jsme zajeli volnou jízdu. Ještě nevíme, co kde bylo špatně, že nás to stálo nějaké body, musíme to rozebrat a budeme na tom pracovat,“ řekla záhy po jízdě Kateřina Mrázková.

Souhlasím, jsme spokojení s naší jízdou. Myslím si, že to bylo lepší, než první závod před dvěma týdny v Astaně. Takže teď budeme pracovat, aby to ve Francii bylo zase lepší,“ nastínil Daniel Mrázek s tím, že druhý závod série je s Kateřinou čeká za dva týdny právě na Grand Prix de France v Angers.

Výsledky závodu včetně protokolů jsou na tomto odkaze https://results.isu.org/results/season2425/gpusa2024/

Příští týden se série přesune do kanadského Halifaxu, kde se představí druhý český taneční sourozenecký pár – Natálie a Filip Taschlerovi.


přidáno 2024.10.20 22:28:22

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací