Extranet

Účinkování registrovaných závodníků v muz. Mrazík


Dne 27.8.2004 se uskutečnilo ve Frýdku Místku jednání mezi produkcí muzikálu Mrazík CZECH ICE Company a Českým krasobruslařským svazem zastoupeným Czech skating s.r.o. Za CZECH ICE Company se jednání zúčastnili pí. Ing Irena Černochová - jednatelka společnosti a pí. Radka Kovaříková a p. Šimek, za Czech skating p.Tomáš Pochop a p.Evžen Milčinský.
Předmětem jednání bylo narovnání vztahů a vyřešení hromadného svolení členům a závodníkům ČKS v učinkování muzikálu Mrazík.

Na jednání došlo k návrhu shody o svolení účasti závodníků v muzikálu Mrazík za předpokladu, že dojde k naplnění pravidla ISU 102 o odvodu 10% z honoráře závodníka za každé vystoupení, které hromadně uhradí CZECH ICE Company na základě pravidelného měsíčního vyúčtování. Součástí tohoto svolení je za souhlasu závodníka (zák.zástupce) a CZECH ICE Company a ČKS přiložení kopií smluv mezi CZECH ICE Company a závodníkem.

Závodníkům, kteří učinkují v muzikálu Mrazík bude odeslán dopis s oficiálním vyjádřením ČKS k této záležitosti.

Vedení ČKS se omlouvá všem zainteresovaným závodníkům za zbytečné protahování jednání, které nebylo zapříčiněno ze strany Českého krasobruslařského svazu.
přidáno 2004.09.06 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací