Extranet

Změny v náplni programů kategorie žactva 9/2004


Dne 15.9. 2004 vydala Mezinárodní bruslařská unie (ISU) Communication 1288, ve kterém jsou navrženy změny v náplni programů kategorie NOVICES (tzn. kategorie žactva).
Na dosud uskutečněných seminářích pro trenéry a rozhodčí bylo zdůrazněno, že náplně programů žákovských kategorií se v České republice nebudou v sezóně 2004 – 2005 měnit. Po prostudování výše uvedeného oficiálního materiálu ISU však došlo P ČKS k závěru, že přijme ty změny, které nebudou trenéry nutit k podstatným změnám ve většinou již složených programech (proto nedochází k prodloužení volných jízd žáků v kategorii sóla) a které naopak usnadní závodníkům žákovských kategorií přípravu na případné starty v mezinárodních soutěžích a zároveň umožní jejich snadnější přechod do juniorských kategorií.
Jménem P ČKS se omlouvám všem trenérům, rozhodčím i závodníkům za to, že tato změna je oznámena až nyní, vzhledem k datu vydání výše zmíněného dokumentu ISU však nebylo časnější zavedení a oznámení změny možné. Zároveň prosím všechny organizátory soutěží v kategorii žactva, aby tento materiál dodali vrchním rozhodčím žákovských kategorií před zahájením úvodní porady rozhodčích.

Za P ČKS
Věra Tauchmanová

Zde je kompletní znění překladu úprav
přidáno 2004.10.12 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací