Extranet

Výzva ZOJ - návrhy na doplnění STK


Vážení členové ČKS,
vzhledem k mému pracovnímu zaneprázdnění v zahraničí a nepřítomnosti v ČR nemohu již nadále vykonávat funkci předsedy sportovně technické komise a po valné hromadě jsem připraven tuto funkci předat svému nástupci. Vzhledem k pracovnímu zaneprázdnění i dalších členů komise, rozhodlo se P-ČKS komisi personálně posílit o dva členy již nyní a na valné hromadě dovolit předsedu.

Před komisí STK jakož i před celým P-ČKS stojí v následujících měsících nelehké úkoly: zavedení nového systému hodnocení do všech našich soutěží, vypracování potřebných postupů pro hodnocení a výpočty, sjednocení software, uspořádání školení atd. vše musí být připraveno k rozběhu nové sezóny 2005/2006.

Vyzýváme tedy ZOJ, aby navrhli organizačně a technicky zdatné členy na doplnění komise STK a jako kandidáty na předsedu komise STK..

Návrhy na doplnění STK směřujte prosím mailem (krasobrusleni@cstv.cz) na Sekretariát ČKS spolu se stručným představením navrhované osoby.
Termín pro uzávěrku předložených návrhů je 30.1.2005

Pavel Silný, předseda STK
Karel Oubrecht, generální sekterář ČKS
přidáno 2004.12.14 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací