Extranet

Ukončení závodní činnosti


Závodníci Petr Knoth a Miroslav Verner oznámili ČKS svůj úmysl ukončit závodní činnost. Oba se chtějí nadále věnovat studiu na vysoké škole, což pro ně bylo čím dál více složitější skloubit s krasobruslením.
Tím došlo k ukončení reprezenatční kariéry tanečního páru Petra Pachlová - Petr Knoth. Tento pár dosáhl největších úspěchů v podobě 10. a 11. místa na MS juniorů 2004 a 2005 a dále vybojoval pro ČR dvě medailová umístění při Juniorských Grand Prix (2. místo v Kyjevě 2004 a 3. místo v Ostravě 2003). Petra Pachlová chce nadále pokračovat v kariéře a hledá partnera.
Podobně ukončila reprezentační činnost sportovní dvojice Klára Zoubková - Miroslav Verner, jejichž největšími úspěchy bylo 6.místo na JGP v Chemnitzu 2004 a 13.místo na MSJ 2005. Také Klára Zoubkové chce pokračovat v závodění.
Petrovi i Mirkovi děkujeme, přejeme, aby pokračovali ve studiu na VŠ bez "ztráty kytičky", a hlavně doufáme, že se s nimi budeme nadále shledávat na krasobruslařských závodech, možná jen v trochu jiných rolích než doposud.

Karel Oubrecht, GS
přidáno 2005.05.31 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací