Extranet

Z jednání P-ČKS v Karviné 7.- 9.12.2001


1/ Doplnění zveřejněných kriterií postupu na ME a MS.
P-ČKS dne 7.12.2001 rozhodlo o doplnění bodu 2)dokumentu "příloha č.1 k zápisu z jednání předsednictva č.7/2001" (nový bod 2c/)takto:
c/ taneční pár, který se jako Mistr ČR zúčastní ME, a umístí se na tomto ME do předem stanoveného místa, bude nominován i na MS v daném roce. Pro sezónu 2001/2002 bylo stanoveno umístění do 17. místa včetně.
2/ P-ČKS na návrh trenérské rady a podle výsledků MČR schválilo nominaci závodníků a jejich náhradníků pro ME 2002 v Lausanne. V kategorii mužů nás bude reprezentovat Tomáš Verner, náhradník Lukáš Rakowski, v kategorii žen pak Lucie Krausová s náhradnicí Veronikou Dytrtovou. Ta by se však mohla zúčastnit ME jako náhradník pouze v případě, že předvede splnění požadovaných kriterií. V kategorii sportovních dvojic nás budou reprezentovat Kateřina Beránková s Ottou Dlabolou a konečně v kategorii tanečních párů budou ČR poprvé v tomto složení reprezentovat Veronika Morávková a Jiří Procházka. Náhradníky pro soutěž TP jsou Kovalová-Szurman.
3/ P-ČKS na návrh trenérské rady jednomyslně rozhodlo, že v sezóně 2001/2002 se mohou závodníci kategorie žáků mladších a nejmladších kvalifikovat na PČR i tehdy, mají-li splněn test výkonnosti alespoň o jeden stupeň nižší než přísluší jejich věku.
Štěpán Matěna
přidáno 2001.12.17 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací