Extranet

Mistrovství světa juniorů 2008, Sofia (BUL)


Michal Březina je pátým nejlepším juniorem na světě. Po výborném krátkém programu předvedl i téměř bezchybnou volnou jízdu, posunul si své osobní maximum na 184,40 bodu. Navíc vybojoval pro příští MSJ v Ostravě dvě místa pro ČR. Blahopřejeme!

V originálnímu tanci se Lucie Myslivečková a Matěj Novák propadli ze 6. na 9. místo, protože se bohužel nevyhnuli pádu, navíc v povinném prvku (první zvedané figuře), což je mnohem větší bodová ztráta. Ve volné jízdě přidal Matěj další dva pády a Myslivečková - Novák se tak bohužel opět propadli na konečné 12.místo. Příští rok v Ostravě tedy pojede pouze jeden taneční pár z ČR.

Nella Simaová nepostoupila do volných jízd. V krátkém programu neskočila kombinaci (pouze trojitý lutz) a k postupu jí chybělo 0,14 bodu.

Ve středu večer byla zakončena soutěž sportovních dvojic. K našemu zklámání Andrea Hollerová a Jakub Šafránek zůstali po velmi špatném výkonu na 19.místě.

Kompletní výsledky šampionátu jsou k dispozici zde.

Karel Oubrecht,
GS
přidáno 2008.02.29 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací