Extranet

Velký soutěžní víkend


O tomto víkendu se čeští krasobruslaři zúčastní velkého množství soutěží po celé Evropě.

Memoriál Pavla Romana

V Olomouci se v sobotu a neděli koná nejvýznamější taneční soutěž na našem území, 14.ročník Memoriálu Pavla Romana. Představit by se mělo téměř 50 tanečních párů ze 12 zemí v kategoriích seniorů, juniorů, žáků a mladších žáků. Výsledky najdete v průběhu víkendu na oficiálních stránkách soutěže: PRM 2008.

Warsaw Cup

Členové Projektu talentované mládeže ČKS se zúčastní soutěže "Varšavský pohár". Většina dětí bude soutěžit ve vyšší kategorii než běžně v Českém poháru (tj. kategorii Novices = žáci/žačky), a proto bude účast ve Varšavě především sbíráním zkušeností.
Soutěže se také zúčastní Petr Coufal v kategorii juniorů a juniorská sportovní dvojice Alexandra Herbríková - Lukáš Ovčáček.

Kompletní výsledky najdete zde.

Golden Spin of Zagreb

A konečně v Záhřebu se uskuteční už 41.ročník mezinárodní soutěže "Zlatá pirueta", kde českou účast tvoří Petr Bidař a Tomáš Janečko v kategorii seniorů (původně nominovaný Pavel Kaška se musel pro nemoc odhlásit) a Nella Simaová s Ivanou Hudziecovou v kategorii seniorek.

Kompletní výsledky Golden Spin najdete zde.

Všem našim bruslařům držíme palce, aby se jim dařilo.

Karel Oubrecht, GS
přidáno 2008.11.14 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací