Extranet

Mezinárodní mistrovství ČR seniorů a párových disciplín 2009


Závěrečná exhibice byla v sobotu 6. 12. 2008 tečkou za společným mistrovstvím České, Polské a Slovenské republiky v krasobruslení.
Jménem svým i jménem celého předsednictva Českého krasobruslařského svazu děkuji pořadatelům z klubu Kraso Třinec, kteří pod vedením svého předsedy Radka Drozda uspořádali mistrovství na skutečně výborné úrovni.
Skvělá organizace a atmosféra soutěže byla vysoce ceněna i předsedy krasobruslařských svazů Polska a Slovenska, pochvaly zněly i z úst britské sportovní dvojice, která jako host rozšířila počet zúčastněných zemí na čtyři.
Předávání medailí a již zmíněná závěrečná exhibice byly vyvrcholením mnohaměsíčních vyčerpávajících příprav této náročné mezinárodní akce. Hluboce si vážím veškerého úsilí, které museli třinečtí pořadatelé vyvinout při organizaci celé soutěže. Určitě jim za to patří dík a potlesk od těch, kteří se společného mistrovství České, Polské a Slovenské republiky v krasobruslení pro rok 2009 zúčastnili.

PhDr. Věra Tauchmanová, M.A.
předsedkyně ČKS



Konečné výsledky najdete zde.

Kompletní výsledkový protokol v sekci "Výsledky soutěží".
přidáno 2008.12.11 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací