Extranet

Mistrovství světa 2010, Turín


MICHAL BŘEZINA JE ČTVRTÝ NA SVĚTĚ!!!


Máme za sebou soutěž mužů, která měla vynikající úroveň a rozhodně k ní přispěl i Michal Březina. Ve volné jízdě téměř neudělal chybu, posunul si všechny osobní rekordy a nejvyšším bodovým ziskem českého muže v historii ISU SH 236,06 bodu skončil čtvrtý celkově. Navíc, jak jinak než v osobním rekordu 154,31 bodu, předvedl třetí nejlepší volnou jízdu večera. Velká gratulace!!!
Pavlu Kaškovi těsně unikl postup do volných jízd, když výkonem 50,55 bodu obsadí 26.místo a o příčku tedy vylepší své umístění z MS v Göteborgu 2008.

Lucka Myslivečková s Matějem Novákem skončí při svém druhém vystoupení na MS na 16.místě konečného pořadí se ziskem 147,93 bodu. Proti Los Angeles tedy zaznamenali posun o šest příček!

Poslední naši zástupkyni, Martině Boček, se v soutěži žen příliš nedařilo a bodovým ziskem pohých 32,90 obsadí 39.místo bez šance postoupit do volných jízd.

Pro všechny přiznivce krasobruslení je jistě dobrou zprávou, že tento jubilejní, stý šampionát mohou sledovat v přímých on-line přenosech na svých počítačích. Odkaz najdete na úvodní stránce Mezinárodní bruslařské unie.

Kompletní výsledky šampionátu budou průběžně k dispozici zde.

Karel Oubrecht, GS
přidáno 2010.03.26 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací