Extranet

Pohár ČKS A,B,C (Adult) - náplně sezóna 2010/2011


Zcela pochopitelně roste počet dotazů týkajících se náplní programů platných pro sezónu 2010-2011. Sportovně technická komise však ještě stále nepředložila předsednictvu ČKS ke schválení vypracovanou konečnou verzi dokumentu obsahujícího přesnou specifikaci rozdělení na jednotlivé kategorie a náplní programů těchto kategorií. (Tento dokument měl být zveřejněn s platností od 1.7. 2010.)

Jediný materiál, který má sekretariát ČKS k dispozici, je verze, kterou dne 16.7. 2010 zaslal člen STK, Roman Hauzer, generálnímu sekretářovi ČKS.
Aby měli trenéři a choreografové alespoň nějaké podklady potřebné pro jejich práci, pověřila většina členů P ČKS generálního sekretáře ČKS k tomu, aby tuto verzi zveřejnil na webových stránkách ČKS, i když se jedná o verzi stále ještě pracovní.

Předseda STK je pověřen k tomu, aby předložil konečnou verzi požadovaného dokumentu předsednictvu ČKS ke schválení okamžitě po svém návratu z dovolené.

Pracovní verzi náplní programů kategorií "Poháru ČKS A, B a C (Adult)" najdete v sekci "Pravidla" nebo klikněte zde.

Jménem P ČKS se omlouvám za všechny problémy vzniklé s tím, že dosud nebyly náplně programů zveřejněny.


Věra Tauchmanová, předsedkyně ČKS
přidáno 2010.07.23 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací