Extranet

Seminář trenérů SSB, Příbram


UPOZORNĚNÍ ČKS: P ČKS projednalo žádost o uspořádání semináře pro trenéry skupin SB včetně předloženého rozpočtu (pozvánka na sminář byla uveřejněna na stránkách ČKS 2.9.) a informovalo pořadatele takto:

Z informací, které byly sděleny na semináři trenérů a rozhodčích v Hradci Králové vyplynulo, že stále ještě nejsou známa přesná pravidla ISU pro obsahy programů a hodnocení disciplíny synchronizované bruslení; v tuto chvíli považuje P ČKS za nevhodné pořádat seminář trenérů SSB do doby, kdy vše bude ze strany ISU vyřešeno a všechny potřebné informace zveřejněny.
Dále, jak vyplynulo ze zaslaného rozpočtu, poplatky vybrané od předpokládaných účastníků nepokryjí náklady na seminář; P ČKS proto doporučuje, aby byl seminář pro trenéry konán současně se seminářem pro rozhodčí a technický sbor, stejně jako je tomu i u jiných kategoriích (viz zmiňovaný společný seminář v HK). Tím bude zajištěna jednak kompletní informovanost všech zainteresovaných (trenéři také chtějí slyšet, jaká jsou pravidla pro hodnocení rozhodčích) a za druhé finanční pokrytí nákladů semináře účastníky díky výrazně většímu počtu zúčastněných.

Členka TMK zodpovědná za disciplínu synchronizovaného bruslení, Jitka Charyparová, přesto potvrdila generálnímu sekretářovi ČKS, že tento seminář uspořádá s rozdělením nákladů mezi účastníky.

Karel Oubrecht, GS
přidáno 2010.09.16 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací