Extranet

JGP Gdaňsk


Třetí soutěží letošního ročníku juniorské Grand Prix byl Pohár Baltu v Gdaňsku.

Elizaveta Ukolova obsadila v konečném pořadí soutěže juniorek 15.místo se ziskem 96,89 bodu. V krátkém programu se jí nepovedla kombinace trojitého Rittbergera, pokus o něj skončil pádem, a tak byla Elizaveta na 16.místě. Čtrnáctou nejlepší volnou jízdou se posunula o jedno místo vpřed. Ve volné jízdě předvedla tři zdařilé trojité skoky, bohužel druhý Salchow v trojkombinaci se nemohl počítat, protože by se jednalo již o čtvrtou kombinaci ve volné jízdě. Takováto zkušenost se ale určitě bude hodit.
Krátký program Elizavety Ukolove si prohlédněte zde, volnou jízdu tady.

Ve čtvrtečních večerních krátkých programech juniorů se představil i Petr Coufal. Úvodní trojitý lutz nebyl uznán jako dotočený i se záporným hodnocením od rozhodčích, což představovalo velkou bodovou ztrátu, a tak jste Petra našli, namísto boje o první pětku, až na devátém místě celkového pořadí se ziskem 47,73 bodu. Ve volné jízdě si Petr téměř vyrovnal maximum z loňské JGP v Grazu, zajel osmou nejlepší volnou jízdu, která znamenala i posun na celkové 8. místo se ziskem 147,62 bodu.
Krátký program Petra Coufala je k vidění zde. Volnou jízdu si prohlédněte tady.

Jako poslední se v pátek do soutěží zapojili tanečníci Kateřina Koníčková / Matěj Lang, v krátkém tanci dostali bodovou penalizaci za příliš dlouhou zvedanou figuru (podívat se můžete zde) porazili dva páry a se ziskem 28,57 bodu byli devatenáctí. V sobotním volném tanci se jim povedl také posun o jedno místo, z Gdansku si odvezou 18. příčku a osobní rekord 80,48 bodu. Vlastní volný tanec měli dokonce patnáctý nejlepší, v hodnocení technických prvků pak byli dokonce desátí nejlepší. Volný tanec Koníčkové s Langem najdete zde.

Kompletní výsledky najdete průběžně zde.

Karel Oubrecht, GS
přidáno 2011.09.17 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací