Extranet

Grand Prix Francie


Po osmém místě sportovní dvojice Klára Kadlecová / Petr Bidař v Číně a pátém místě Tomáše Vernera v Japonsku, pokračoval seriál Grand Prix předposlední soutěží v Paříži, kde se konala tradiční Trofej Erica Bomparda.

Michal Březina zařadil v krátkém programu v kombinaci po trojitém flipu pouze dvojitý toeloop a nevydařila se ani poslední kombinovaná pirueta, a tak byl zisk 74,32 bodu o něco nižší než při Skate America. Přesto to stačilo na průběžné třetí místo. Ve volné jízdě Michal vyskákal 7 trojitých skoků, ze čtverného salchowa byl pouze dvojitý, a tak měl 4. nejlepší volnou jízdu. Bitva s jeho největším rivalem již z dob juniorských MS, Američanem Ripponem, byla těsná, přesto Michal Březina udržel celkové třetí místo a posunul svůj nejlepší letošní bodový zisk ze Skate America na novou hodnotu 218,60 bodu. Zároveň to znamená, že si již před poslední soutěží GP v Moskvě zajistil účast v prosincovém finále v Kanadě. Blahopřejeme!

Kompletní výsledky Trofeje Erica Bomparda najdete zde.

Karel Oubrecht, GS
přidáno 2011.11.19 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací