Extranet

Státní dotace 2012 pro kluby


Vážení předsedové klubů,

během tohoto týdne budou na e-mailové adresy klubů zasílány postupně "Smlouvy o poskytnutí dotace ze státního rozpočtu ČR v oblasti sportu na rok 2012, Programy č. III., IV. a V."

Po kontrole a doplnění údajů ve smlouvách odešlete podepsané a orazítkované smlouvy ve dvojím provedení zpět na adresu ČKS.

K převodu prostředků na účet klubu dojde do 15 dnů poté, kdy ČKS obdrží dva originály smluv podepsané pověřeným zástupcem klubu.

Smlouvy ke všem programům také zahrnují tabulku k vyúčtování nákladů "Přehled nákladů krytých dotací MŠMT, rok 2012".
V případě, že celou částku, přidělenou Vám v dotaci, vyčerpáte již v průběhu kalendářního roku, zašlete prosím neprodleně ČKS elektronicky vyplněný formulář a kopie prvotních účetních dokladů označené číslem rozhodnutí (viz smlouva) a nenechávejte vše na poslední chvíli. Tímto postupem se zároveň vyhneme i případným problémům a nejasnostem ve vyúčtování a použití prostředků z rozpočtu ČR.

Podepsaný originál formuláře spolu s výkazem zisků a ztrát za rok 2012, rozvahou 2012 a komentářem k využití státní dotace zašlete, dle pokynů na formuláři, poštou na adresu ČKS nejpozději do 15.1.2013.

V případě dotazů nebo upřesnění se samozřejmě ozvěte pracovníkům sekretariátu ČKS.

Děkujeme za spolupráci.

Karel Oubrecht, GS
přidáno 2012.06.08 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací