Extranet

GP Francie + Memoriál Pavla Romana + Merano, Celje


Pátou soutěží seriálu Grand Prix ISU je Trofej Erika Bomparda v Paříži (Fra), které se zúčastní i Tomáš Verner. Tomáš skončil na Americké brusli osmý se ziskem přes 197 bodů a určitě bude chtít vylepšit umístění a pokořit hranici 200 bodů.
Ke krátkému programu mužů nastoupí Tomáš Verner dnes jako sedmý z devíti startujících mužů kolem půl šesté podvečerní. Volné jízdy mužů se jedou v sobotu od 15:25.

Průběžné výsledky Grand Prix Francie v Paříži sledujte zde.


Souběžně s Grand Prix Francie probíhá v Olomouci v sobotu 17. a v neděli 18.listopadu největší mezinárodní soutěž na území ČR, již 18.ročník Memoriálu Pavla Romana. Na startu by se mělo objevit přes 50 párů z 15 zemí ve všech párových tanečních kategoriích. Rekordně vypadá především účast mezi seniorskými páry, kterých bude na startu nejvíce v historii - 17. Mezi seniory se představí Lucie Myslivečková a Neil Brown a budou zde usilovat o splnění těžkých kritérií pro mistrovství světa v kanadském Londonu, kritéria pro ME již opakovaně splnili.
V juniorské soutěži je přihlášeno 25 párů a zúčastní se i všechny naše juniorské páry: Karolína Procházková / Michal Češka, Jana Čejková / Alexandr Sinicyn, Kateřina Koníčková / Matěj Lang a Maria Ukolova / Jaroslav Brtek.

Více o Memoriálu Pavla Romana se dozvíte na stránkách soutěže.

A aby toho nebylo málo, tak ještě probíhají další mezinárodní soutěže z kalendáře ISU ve Varšavě (nakonec bohužel bez naší účasti), Celje (zde se jedná především o účast několika našich klubů, odkaz na výsledky naleznete v sekci "Výsledky soutěží") a především Merano Cup, kde nás reprezentují Eliška Březinová (seniorky), Pavel Kaška (senioři), Elizaveta Ukolova, Adéla Jelínkoá, Daria Zayčenko (vše juniorky) a Tomáš Kupka s Martinem Krhovjákem (oba junioři). Soutěž v Meranu by měla být kompletně přenášena živě na tomto odkazu.

Karel Oubrecht, GS
přidáno 2012.11.16 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací