Extranet

Dokumenty platné pro sezónu 2015/2016


P ČKS schválilo na svém jednání dne 29. 6. 2015 dokumenty platné pro sezónu 2015/2016, které byly následně vloženy na webové stránky ČKS.

 Pravidla ISU

Nově zde najdete překlad Communicationu ISU 1947 - směrnice pro pořádání mezinárodních soutěží žactva, které přeložily V.Tauchmanová (obecná část, sólo a SD), K.Kamberská (tance na ledě) a J.Mokrá (SB).

POZOR! 1.7. vydalo ISU revidovaný dokument. Změny budou postupně přeloženy a dokument bude publikován znovu na stejném místě webu ČKS (2.7. přeložila V. Tauchmanovou upravenou obecnou část a část pro sóla a SD; 12.8. přeložila drobné úpravy v části SB J. Mokrá. Taneční část zůstává beze změn).

Dále zde najdete náplně programů kategorií ISU pro sólové a párové bruslení, které zpracovala V. Tauchmanová.

 

Pravidla ČKS

Najdete zde náplně a hodnocení programů mladších kategorií hodnocených v ISU systému hodnocení krasobruslení a náplně ostatních soutěžních kategorií hodnocených OBO systémem hodnocení. Oba dokumenty připravila V. Tauchmanová - POZOR: 2.9. vložena aktualiuzace dokumentů - úprava časů VJ u nemladších žáků, která vznikla na základě požadavků a dotazů trenérů.

 Mírná úprava nastala i v dokumentu "Zásady pro trenéry" (možnost opravné zkoušky pro absolventy školení trenérské licence C, trenér III. třídy).

2.9. vložen i aktualizovaný soubor "Soutěžní kategorie, věkové hranice, náplně programů a jejich hodnocení" platný pro sezónu 2015/2016.

18.9. byla P ČKS per rollam schválena aktualizace tohoto dokumentu na základě připomínek vzešlých ze semínáře trenérů a rozhodčích ČKS, který se konal v Praze 6.9.2015. 


Stanovy, řády a směrnice ČKS

Zde najdete upravený "Přestupní řád" ČKS.

POZOR! 31.8. byl vložen upravený dokument - bylo nutno provést opravu chybného číslování odstavců, které vzniklo na základě nestandardně nastavených automatických oprav textu. Děkujeme předsedovi Revizní komise ČKS za upozornění na tento problém.

V souvislosti s touto úpravou Vás také chceme upozornit na to, že ve "Formuláříchˇ" najdete nově excelovské dokumenty pro registrace nových klubů, registrace nových členů. Pouze žádosti vyplněné na těchto formulářích budou nově sekretariátem akceptovány a dále zpracovány, přesně v souladu se Stanovami ČKS a Registračním řádem ČKS. 

4.9.: Formuláře pro ohlášení přestupů a žádostí o hostování a přestupy můžete pro ulehčení celého procesu použít také, ale nejsou povinné (v této souvislosti se omlouvám za jejich včerejší zahrnutí mezi povinné formuláře a děkuji za upozornění předsedu RK; moje poznámka by totiž byla v rozporu s platnou dikcí Přestupního řádu).

 

31.8. - aktualizace dalších dokumentů, které schválilo P ČKS 21.8.2015

Na web byly vloženy:

- Doplňky a úpravy pravidel ISU platné pro ČR (31.8.)

- Organizační směrnice pohárových soutěží (28.8.)

- Organizační směrnice testů výkonnosti (25.8.)

 

Karel Oubrecht, GS


přidáno 2015.09.20 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací