Extranet

JGP SVK 2018


Seriál soutěží Juniorské Grand Prix 2018 odstartuje ve čtvrtek 23. srpna v Bratislavě krátkými programy juniorů

Letošní ročník sestává tradičně ze sedmi soutěží a jako pátá v pořadí nás čeká koncem září Česká brusle v Ostravě. 

 

V Bratislavě se z našich juniorských reprezentantů představí pouze Daniela Ko. Daniela (dříve korejsky Dahyun) se do JGP vrací poté, co jí v minulé sezóně těsně uteklo finále MS juniorů. Jejím cílem tedy určitě bude proniknout do první desítky konečnéhop pořadí. Na startu je 35 juniorek a Daniela se s krátkým programem představí ve čtvrtek večer těsně po dvacáté hodině jako čtyřiadvacátá v pořadí.  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Daniela obsadila v krátkém programu juniorek 16. místo. O mnohem lepší umístění se bohužel připravila tím, že oba pokusy o trojité skoky (3 Lz v kombinaci a sólový 3F) skončily "s jednou vidličkou", tedy technickým sborem ponížené, a tím s nižší vstupní hodnotou obtížnosti prvku. Přesto bodovým ziskem 45,35 zasotala o pouhé 3 desetiny za osobním rekordem z letošního MS juniorů.

Ve volných jízdách se Daniele nepodařilo postoupit výše, naopak dva pády (nedotočený 3Lz a sólový 3F) a další skokanské chyby (nedotočený druhý Lutz a ponížený dvojitý axel) znamenaly propad v celkovém pořadí na devatenáctou pozici se ziskem 116,40 bodu.

Prohlednéte si video s krátkým programem  Daniely.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stejně jako v předchozích letech i v roce 2018 můžete sledovat kompletní přenosy všech soutěží živě na "ISU Junior Grand Prix YouTube Channel".
 

Kompletní výsledky JGP Slovenska najdete zde.


Karel Oubrecht, GS


přidáno 2018.08.22 15:11:04

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací