Extranet

Bronzoví darlings na Winter Cup v Belgii


Bronzoví Darlings na Winter Cup v Belgii

Poslední listopadový víkend byl na krasobruslařské události velmi bohatý. A české krasobruslení se opět neztratilo. Nejlépe se vedlo týmu synchronizovaného bruslení Darlings, který si vyjel v Belgii v rámci soutěže Winter Cup stříbrnou medaili.

      

Facebookový profil soutěže ZDE.

 

Nikola Rychtaříková a Aneta Janiczková na Warsaw Cup & Mazovia Trophy 2018

Na Warsaw Cup & Mazovia Trophy 2018 jsme měli zastoupení pouze v kategorii seniorek. Českou republiku reprezentovala Nikola Rychtaříková a Aneta Janiczková. Lépe si vedla svěřenkyně Olgy Holubíkové. Nikola v pátek 23. listopadu zajela v rámci volného programu osmou nejlepší jízdu s bodovým ziskem 42.27 bodů - v krátkém programu si tak zajela své letošní maximum.  I Aneta zajela ve svém krátkém programu svou nejlepší letošní jízdu, ve které získala skvělých 39,67 bodů, což jí stačilo na 13. místo. Volné jízdy se jely v sobotu 24. listopadu. Nikola potvrdila formu z krátkého programu, zajela opět osmou nejlepší jízdu, za svůj výkon získala 80,92 bodů a celkově obsadila pěkné 8. místo s bodovým součtem 122,99 bodů. Aneta, svěřenkyně Stanislava Žídka, ve své volné jízdě získala 67,08 bodů a celkové umístění na 16. místě.

Nikola a Aneta se také potkali s trenérskými osobnostmi a to s panem Alexejem Mišinem (viz fotografie s Nikolou), trenérem ruského fenoména Jevgenie Pljuščenka.

Kompletní výsledky Warsaw Cup & Mazovia Trophy 2018 naleznete ZDE

    


přidáno 2018.11.26 11:20:46

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací