Extranet

Mistrovství Evropy v krasobruslení v Minsku 21.1. - 27.1. 2019


Letošní mistrovství Evropy se uskuteční v běloruském Minsku. Český tým odjíždí v tříčlenném složení - Eliška Březinová, Michal Březina a Matyáš Bělohradský. Výprava to sice není tak početná jako při loňském ME, na druhou stranu všichni tři reprezntanti odjíždí ve své osobní TOP formě.

Michal Březina letos jel finále GP, kde skončil na skvělém 4. místě. V závodech seriálu GP si postupně zajel svá osobní maxima, jak v krátkém programu, volné jízdě, tak také v celkovém bodovém součtu obou programů.

Eliška Březinová se 11.1. 2019 v Rumunsku blýskla osobním rekordem ve volné jízdě a také v celkouvém součtu.

A Matyáš Bělohradský, jedna z velkých nadějí českého krasobruslení, odjíždí na svou první velkou seniorskou akci. Na prosincovém MMČR v Budapešti si vytvořil absolutní osobní rekord a poprvé pokořil hranici 200 bodů.

Myslíme, že se máme společně na co těšit. Držíme Vám všem PALCE!

Zde ještě přidáváme cenné odkazy:

Pozn.:
Na ME odjíždí s týmem také "mediální podpora" v podobě člena mediálního a komunikčního týmu ČKS, budete tedy mít možnost sledovta opravdu aktuální a také zákulisní informace "z první ruky". Ideálně sledujte náš Facebookový profil ČKS a Instagram.


přidáno 2019.01.14 16:57:20

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací