Extranet

Světoví krasobruslaři na pomoc proti koronaviru


Ani krasobruslaři nezůstali stranou a snaží se pomáhat v boji s novým koronavirem v rámci svých možností. Ti slavní teď chtějí využít svá jména a množství svých fanoušků a za iniciativy Caitlyn Weaver (kanadská olympionička v tancích na ledě) připravují na sobotu 25. 4. od 21 hodin našeho letního času talk show "Open Ice", kterou bude živě přenášet YouTube kanál ISU. Souběžná sbírka má pomoci potřebným zasaženým působením tohoto viru a přispěvkem na programy OSN.

Účast přislíbili Scott Hamilton, Michelle Kwan, Sandra Bezic, Nathan Chen, Aljona Savchenko, Shae-Lynn Bourne, Meryl Davis & Charlie White, Katia Gordeeva, Kurt Browning, Tracy Wilson, Brian Orser, Javier Fernandez, Elizaveta Tuktamysheva, Satoko Miyahara, Yuka Sato, Patrick Chan, Meagan Duhamel & Eric Radford, Todd Eldredge, Galit Chait, Valentina Marchei a mnoho dalších krasbruslařů z celého světa.

Více informací a odkazy najdete na stránkách ISU.

Karel Oubrecht, GS


přidáno 2020.04.23 07:54:10

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací