Extranet

Přihlášky na mezinárodní soutěže


Vážení sportovci, vážení trenéři,

pokud se chcete zúčastnit mezinárodní soutěže z kalendáře ISU, pak platí tato pravidla:

A/ kategorie ISU (seniorské a juniorské kategorie):

- sportovci/páry, kteří podpesali reprezentační smlouvu a/nebo se v probíhající sezóně zúčastnili prověrek výkonnosti ČKS oznámí generálnímu sekretářovi ČKS (emailová adresa: cfsa@czechskating.org) zájem zúčastnit se takovéto soutěže nejpozději 10 kalendářních dnů před uzávěrkou přihlášek (včetně předběžných -"preliminary entries"), aby mohlo dojít ke schválení nominace ze strany ČKS. Tito sportovci/páry žádné poplatky nehradí.

- sportovci/páry, kteří nemají podpesané reprezentační smlouvy, ani se nezúčastnili prověrek výkonnosti ČKS, oznámí také generálnímu sekretářovi ČKS (emailová adresa: cfsa@czechskating.org) zájem zúčastnit se takovéto soutěže nejpozději 10 kalendářních dnů před uzávěrkou přihlášek. Pokud ještě nebude na soutěži obsazena kvóta pro Českou republiku, bude jim GS účast potvrzena a sportovci budou přihlášeni až po uhrazení administrativního poplatku ve výši 1 000 Kč na každou jednotlivou soutěž pro sólové kategorie nebo 1 500 Kč na každou jednotlivou soutěž pro párové kategorie.

 

B/ ostatní kategorie (žákovské = Novice a věkově nižší)

Sportovci se přihlašují přímo přes členské kluby. Do kopie přihláškového emailu přidají i adresu Českého krasobruslařského svazu (cfsa@czechskating.org). Pokud bude pořadatel vyžadovat i potvrzení/přihlášení ze strany Českého krasobruslařského svazu, sekretariát/GS tuto přihlášku pořadateli následně potvrdí, pokud jsou sportovci řádně registrovanými členy ČKS. Tímto bude mít sportovec (resp. jeho klub) splněnu i ohlašovací povinnost vůči ČKS.

 

 

Zároveň upozorňujeme zástupce členských klubů, že i nadále platí ohlašovací povinnost účasti na jakýchkoliv mezinárodních soutěžích (včetně klubových). Stačí poslat oznamovací email nebo kopii přihlášky na emailovou adresu cfsa@czechskating.org nebo sekretariat@czechskating.org.

 

Karel Oubrecht, GS 


přidáno 2020.09.10 10:54:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací