Extranet

Egna Dance Trophy přinesla radost i osobní rekord našich tanečních párů


Mezinárodní soutěž tanečních párů - Egna Dance Trophy - proběhla tento víkend, 6.2. - 7.2. 2021, za přísných bezpečnostních opatření v Itálii. 

Seniorskou kategorii ovládli čeští reprezentanti Natálie Taschlerová a Filip Taschler. Ti si s bodovým ziskem 178.48 odnesli nejen zlatou medaili, ale také absolutní osobní rekord. 

“Ze závodu máme super pocity. Jelo se nám úžasně a jsme moc vděční za každou příležitost ukázat naše nové programy v akci. Závod byl zorganizován bezvadně i se všemi omezeními, které se museli dodržovat. Největší radost máme z toho, že můžeme dělat to, co oba s Nat milujeme. Další závod nás čeká na konci února v Nizozemsku. Jedeme dal! Odhodlání je to, čemu lidí lidé říkají posedlost,” zmiňuje v rozhovoru Filip Taschler. 

V kategorii juniorských tanečních páru nás zastupovala Denisa Cimlová a Vilém Hlavsa. Těm se podařilo získat v celkovém pořadí skvělé 3. místo se ziskem 136.07 bodů. 

Egna Dance Trophy byl pro nás poslední závod sezóny, a zároveň takhle úspěšný. Jsme spokojeni s 3. místem v silné konkurenci tanečních párů. Jsme rádi, že se zúročila naše pracovitost v trénincích a skvělá práce našeho trenérského týmu pod vedením Barbary Fusar Poli. Tímto bychom rádi poděkovali celému trenérskému týmu za krásnou sezónu a těšíme se na přípravu na novou,” komentuje výkon Denisa Cimlová. 

Debutanty v kategorii tanečních párů jsou sourozenci Mrázkovi, kterým se povedlo v silné konkurenci obsadit skvělé 6.místo s celkovým počtem 123.39 bodů.

"Programy se nám povedly. Mrzí nás pád v rytmickém tanci, který nás stál hodně bodů, a také lepší umístění. Jeli jsme ale naplno a takové chyby se prostě můžou stát. Volná jízda byla super. Samozřejmě v obou programech je spousta nedostatků. Pracujeme na nich," hodnotil výkon Daniel Mrázek.

Kompletní výsledky naleznete ZDE

Video záznam soutěže pak ZDE

 


přidáno 2021.02.09 20:19:37

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací