Extranet

Nejmladší naděje českého krasobruslení míří na mistrovství České republiky


Vůbec poprvé se v lázeňském městě bude konat krasobruslařská soutěž. Na organizátory a závodníky čeká premiéra přímo v podobě republikového šampionátu v žákovských kategoriích. 

Mistrovství České republiky žactva, mladšího žactva a nejmladšího žactva přivítá více než 110 závodnic a závodníků, kteří se kvalifikovali na základě celoročního bodování v rámci Českého poháru Českého krasobruslařského svazu. „Jsme moc rádi, že nás krasobruslařský svaz pořadatelstvím pověřil. Je to pro nás čest a velká zodpovědnost jak vůči závodníkům, tak trenérům a rodičům. Přáli bychom si, aby se všem u nás v Mariánských Lázních líbilo. Pro nás osobně je to přirozené pokračování krasobruslařské cesty, protože jsme tady vychovali nejednoho mistra republiky, účastníky evropských i světových šampionátů,“ s radostí přiznala Monika Škorničková, ředitelka závodu.  

Celá tisková zpráva zde. 


přidáno 2022.03.05 08:36:33

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací