Extranet

Březinová závodila v Kanadě, Vrašťáková v Japonsku


Tento víkend se v akci představily hned dvě české krasobruslařky.

Eliška Březinová zahájila svou sezónu v Kanadě na Autumn Classic International. Ve svém krátkém programu si připsala 49,84 bodu a byla průběžně na 7 místě. „Jsem vždy trochu ve stresu na první soutěži. Teď se cítím dobře, protože jsem předvedla všechny elementy, ačkoliv nějaké chyby v programu byly,“ řekla po jízdě serveru Golden Skate.

Ve volné jízdě na hudbu z filmu Zorro si připsala 75,72 bodu, včetně čtyř bodů srážky za pády. Celkově to znamenalo bodový součet 125,56 a propad na 10. místo. Po jízdě pro Golden Skate přiznala, že by si přála, aby všechny skoky byly tak solidní, jako první trojitý lutz „Ale jsem vděčná za vystoupení, na kterém můžu v sezóně stavět," doplňuje.

Kompletní výsledky jsou zde - https://skatecanada.ca/results/23aci/cscan2023/

Juniorka Michaela Vrašťáková se představila na další zastávce Junior Grand Prix, tentokrát v japonské Osace. V krátkém programu získala 39,70 bodu a průběžně byla na 24. pozici. Ve volné jízdě si vyjela 73,40 bodu, což stačilo na 21. místo a posun na celkovou 23. pozici se součtem 113,10 bodu.

Celkové výsledky jsou zde - http://www.isuresults.com/results/season2324/jgpjpn2023/

Juniorská Grand Prix bude pokračovat příští týden v maďarské Budapešti. Českou tady budou reprezentovat Kateřina Hanušová, sportovní dvojice Debora Cohen s Lukášem Vochozkou a taneční pár Lauren Baťková s Jacobem Yangem.


přidáno 2023.09.16 19:27:27

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací