Extranet

Mistrovství světa SB 2012, Göteborg (SWE)


Po krátkém programu skupin SB na mistrovství světa této kategorie jsou zástupkyně ČR, Orion (KK Pardubice), na 15.místě.

Bohužel, volná jízda znamenala propad o další dvě místa a konečné 17. pořadí se ziskem 100,60 bodu. Pardubické bruslařky doplatily na velmi nízký součet stupňů obtížnosti jak v krátkém programu, tak volné jízdě. Jejich známky za komponenty by je řadili mnohem výše.

Posledním šampionátem ISU je tradičně Mistrovství světa skupin synchronizovaného bruslení, které se uskuteční 13. a 14. dubna 2012 v Göteborgu (SWE).

Českou republiku budou v soutěži zastupovat letošní vítězky MR, pardubický tým Orion. Je to jeho návrat do soutěží MS po šesti letech (naposledy se Orion zúčastnil MS 2006, které jsme pořádali v Praze) a určitě bude chtít navázat na sérii umístění v první patnáctce celkového pořadí, které mezi lety 2000 až 2006 pravidelně dobýval.

Kompletní výsledky MS SB najdete zde.

Karel Oubrecht, GS
přidáno 2012.04.14 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací