Extranet

Aktualizace sekcí - pravidla ISU, pravidla ČKS a OSPS


UPOZORNĚNÍ: Dne 10. 9. byly vloženy konečné verze dokumentů "Organizační směrnice pohárových soutěží", "Doplňky a úpravy pravidel ISU platné pro ČR" a "Soutěžní kategorie, věkové hranice, náplně programů a jejich hodnocení", které připravila Věra Tauchmanová po úpravách provedených na seminářích ČKS 7.9.2013.

V rubrice Pravidla ČKS byly aktualizovány dokumenty:
"Doplňky a úpravy pravidel ISU platné pro ČR," ve kterém došlo pouze k detailnější specifikaci věkových kategorií, především v soutěžích synchronizovaného bruslení,
a "Soutěžní kategorie, věkové hranice, náplně programů a jejich hodnocení" (tento dokument obsahuje i náplně programů kategorií hodnocených OBO v soutěžích Poháru ČKS A, B, Adult platných pro sezónu 2013/2014), ve kterém je také uvedena detailnější specifikace věkových kategorií a dále přidána informace o tom, že při soutěžích kategorií Poháru ČKS B může být používána vokální hudba.

V rubrice Pravidla ČKS najdete nový dokument "Sezóna 2013-14 - Náplně programů SB kategorií non-ISU", tedy kategorií senioři non-ISU, mixed age, adult a mladší žactvo.
V rubrice Pravidla ISU najdete další nový dokument "Sezóna 2013-14 - náplně ISU SH - synchronizované bruslení"
V rubrice "Stanovy, řády a směrnice" najdete nové znění "Organizační směrnice pro pořádání pohárových soutěží" s platností od 1.9. 2013.

Výše zmíněné dokumenty připravily Věra Tauchmanová a Jitka Mokrá.
přidáno 2013.09.10 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací