Extranet

Grand Prix 2017


Aktualizace 1.11.2017:

Anna Dušková a Martin Bidař musí svou premiéru v soutěžích Grand Prix odložit na příští sezónu. Anna se zranila při rozcvičení před tréninkem a zranění se bohužel ukázalo vážnější, než pouhá naraženina. Anna Dušková tak bude muset podstoupit operaci přetrženého kolenního vazu a jejich účast na soutěžích Grand Prix jsme museli zrušit. V úvahu nepřichází ani start na lednovém mistrovství Evropy. Ale trenérka Horklová a pár se pokusí ve spolupráci s lékaři a fyzioterapeuty připravit tak, aby se mohli premiérově představit na zimních Olympijských hrách v Pjongčangu (Korea).

Také bychom touto cestou chtěli poděkovat Českému olympijskému výboru díky jehož programu pro zdravotní zabezpečení reprezentace ČR mohlo dojít k rychlému řešení situace a díky sérií vyšetření a brzkému termínu operace se snad podaří zabránit ještě většímu tréninkovému a soutěžnímu výpadku páru.

Držíme palce, ať operace a následná rehabilitace probíhají bez problémů a Anna s Martinem si mohou splnit svůj olympijský sen!

--------------------------------------

Dnes startuje Ruský pohár seriál Grand Prix seniorů v krasobruslení pro rok 2017.

Čeští bruslaři obdrželi celkem 5 pozvání, takže pouze na Skate America nebude žádný náš sportovec/sportovkyně přítome mezi exkluzívní společností bruslařů

 

Jako první se v Moskvě představí taneční pár Nicole Kuzmichová / Alexandr Sinicyn. Po premiérových startech na ME a MS dospělých a průniku do světové juniorské desítky obdržili i svou první pozvánku na soutěže Grand Prix.

I sportovní dvojice Anna Dušková / Martin Bidař se ve své první kompletně seniorské sezóně představí poprvé v soutěžích Grand Prix, a to hned ve dvou. Pozvání obdrželi na Čínský pohár a Trofej Francie. Na těchto soutěžích tedy budou moci učinit první významné přípravné kroky směrem ke svému premiérovému startu na zimních Olympijských hrách.

Další olympionik, Michal Březina, se představí také na dvou soutěžích Grand Prix, Kanadské brusli a Trofeji televize NHK.

Odkazy na výsledky všech těchto soutěží Grand Prix najdete v sekci výsledky soutěží. Přenosy z celého seriálu Grand Prix můžete sledovat na české verzi Eurosportu.

Karel Oubrecht, GS

 


přidáno 2017.10.20 10:04:58

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací